0183 - 40 12 00 info@campersencars.nl

Camper verhuur voorwaarden

 

Campers & Cars verhuurt nieuwe campers voor 2 tot 6 personen. De verhuurcampers worden doorgaans na het seizoen verkocht waardoor in het volgend jaar weer nieuwe campers kunnen worden ingezet en de verhuurvloot dus jong blijft.

Onze campers zijn zeer compleet ingericht en o.a. voorzien van: spoeltoilet, douche met warm en koud stromend water, koelkast met diepvriesvak, ringverwarming, zonneluifel, fietsenrek, horren, rolgordijnen, etc.etc. In de huurtarieven zijn o.a. inbegrepen:
luifel – fietsenrek – verlengsnoer – waterslang – gasfles(sen) – groene kaart – uitgebreide instructie – internationale alarmservice (dag en nacht bereikbaar)

Borg: € 1.500,- (Eigen risico casco verzekering: € 1.500,- per schade geval, € 150,- schoonmaakborg op gedeeld in buitenkant €  50,-, binnenkant € 50,- en chemisch toilet/afval watertank € 50,-)
Per week 1500 km vrij, extra kilometers kosten € 0.25 per kilometer. Bij een huurperiode van 3 weken of meer km  vrij.
Bij huurprijs zijn inbegrepen: verbruik van gas, verbruik van chemisch toilet vloeistof, complete inventaris (lijst op aanvraag)
Annuleringsverzekering is verplicht.
Minimale huurperiode in het hoogseizoen is 2 weken.
Dagprijs is weekprijs gedeeld door 7  + 10%
Huurder dient tenminste 23 jaar te zijn en in het bezit van een geldig Nederlands rijbewijs. De camper mag alleen worden bestuurd door in het contract genoemde bestuurder(s).
Huisdieren zijn in principe niet toegestaan. Mocht u hier van af willen wijken kunt u dit aan ons voorleggen.
Roken in de camper is niet toegestaan.
De camper wordt met volle tank meegegeven en dient met volle tank te worden ingeleverd.
Voor de camper aan de huurder wordt meegegeven krijgt deze van verhuurder een uitgebreide instructie. Deze instructie is ook in de camper op schrift aanwezig.
Huurder mag alleen landen bezoeken die staan vermeld op de groene kaart.

Huurtermijn:
De huurperiode begint op vrijdag na 16:00 uur (na afspraak) en eindigt op vrijdag 10:00 uur. Het afhalen kan eerder of later zijn dan 16:00 uur. Wij melden u vooraf op welk tijdstip de camper gereed zal staan. Bij overschrijding van de huurperiode wordt per dag (of dagdeel) extra boven de dag prijs een boete van € 125,- in rekening gebracht. Daar het doorgaans niet mogelijk is een volgende huurder een vervangende camper aan te bieden, kan deze gedupeerde slechts aanspraak maken op restitutie van de verloren dagen. Als door overmacht de gereserveerde camper niet kan worden geleverd, moet de huurder een door de verhuurder aangeboden vergelijkbaar alternatief te accepteren.

Reparaties en schades:
Ondanks het feit dat alle campers goed onderhouden worden, kan zich altijd een defect voordoen of schade ontstaan. De huurder mag noodzakelijke reparaties tot € 75,- laten uitvoeren. Kost een reparatie meer, dan moet  altijd eerst goedkeuring worden gevraagd van de verhuurder. Op naam van de verhuurder gestelde, originele facturen worden na afloop van de huurperiode aan de huurder gerestitueerd. Huurder kan geen aanspraak maken op restitutie i.v.m. wachttijden of omrijden. Als schade ontstaat waardoor de camper niet meer rijdbaar is, zal de verhuurder waar mogelijk trachten een vervangende camper in te zetten, hierop kan echter nooit aanspraak worden gemaakt. Bij iedere aanrijding dient de lokale politie te worden ingeschakeld en een schade formulier te worden ingevuld. Door de verzekering niet gedekte schade en kosten zoals rijden door onbevoegde personen, rijden onder invloed, inbeslagname, drugsvervoer, overstromingen en het vernielen van het interieur enz. zijn geheel voor rekening van de huurder.

Eigen risico:
Het eigen risico bij schade bedraagt € 1.500,- per schade geval. Het eigen risico geldt voor alle schades dus ook ruitschade, storm/hagel schade, of schade aangebracht door onbekenden enz. U heeft geen eigen risico wanneer de schade verhaald kan worden op een derde persoon.

Reserveren:
Bij reservering is legitimatie d.m.v. paspoort en rijbewijs verplicht. Bij reservering gaat de huurder ermee akkoord dat eventueel zijn of haar persoonsgegevens worden geverifieerd. Een reis- en annuleringsverzekering zijn verplicht. Bij het definitief reserveren dient de helft van de huursom betaald te worden. De overige helft en de borg dienen uiterlijk 4 weken voor vertrek betaald te zijn.
Binnen 14 dagen na terugkomst wordt de borg terug gestort eventueel onder inhouding van kosten.

Annulering:
De huurder dient per aangetekende brief te annuleren. Bij annulering worden de volgende kosten in rekening gebracht:
– tot 10 weken voor aanvang van de huurperiode 25% van de huursom
– tot 6 weken voor de aanvang van de huurperiode 60% van de huursom
– tot aanvang van de huurperiode 90% van de huursom
– vanaf de aanvangsdatum van de huurperiode 100% van de huursom

Openingstijden

 

Maandag - Vrijdag: 8:00u - 18:00u
Zaterdag: 9:00u - 16:00u
Zon- en feestdagen: gesloten

Op afspraak zijn wij ook 's avonds geopend.

Aangesloten bij BOVAG

 

bovag

Contact

 

Campers & Cars
Rijksweg 68
4255 GM Nieuwendijk
0183 - 40 12 00
info@campersencars.nl

Op onze diensten en leveringen zijn BOVAG Algemene voorwaarden van toepassing.

Cookiebeleid
Privacy policy