zaterdag, 23 december 2017

Camper Reisdagboek

Met dit prachtige Camper Reisdagboek houd je de herinnering aan je camperreis levend!

Bestel dit boek voor slechts €19,95!

 

Sunlight Campers nieuwe modellen 2018!

dinsdag, 20 juni 2017

Afgelopen weekend waren we in Munchen, om daar het jaarlijkse Sunlight Campers dealer event bij te wonen. Op dit event worden elk jaar de nieuwe modellen voor het komende jaar gepresenteerd. En dit jaar was er veel nieuws te melden! Want naast de halfintegraal en alkoof modellen, komt Sunlight dit jaar ook met buscampers en integraal campers!

Met de camper de Alpen over

dinsdag, 14 maart 2017

De familie van Meggelen kocht bij ons een nieuwe Sunlight T60. In de nieuwe Topcamper magazine vertellen ze over hun eerste camper reis naar Italië!

Fijne Kerstdagen en een voorspoedig 2017!

maandag, 19 december 2016

Campers & Cars wenst u fijne Kerstdagen en een voorspoedig 2017!

Tussen Kerst en Oud & Nieuw zijn wij geopend (ook op Oudjaarsdag) en bent u van harte welkom in onze showroom om ons camperaanbod te bekijken! Ook is het mogelijk om te reserveren voor het nieuwe verhuurseizoen 2017.

Fijne dagen!Win 2 gratis kaarten voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs!

vrijdag, 16 september 2016

Win 2 gratis kaarten voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs!

Van 12 t/m 16 oktober zijn wij met Sunlight campers te vinden op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht. In hal 7 kunt u op de stand de nieuwe Sunlight 2017 modellen bezichtigen. We verloten 2 x 2 vrijkaarten voor de beurs! Lees verder en doe mee!

Camper huren en naar Noorwegen!

vrijdag, 05 augustus 2016

We vinden het altijd leuk als camper huurders ons foto’s sturen van hun vakantie! Frank en Yolanda hebben samen met hun dochters een prachtige camper reis door Noorwegen gemaakt, en hebben ons daar zelfs een heel reisverslag van gemaild! Lees met ons mee.

Bezoek Rome met de camper

maandag, 18 juli 2016

Heeft u dit jaar plannen om met de camper naar Italie te gaan? Overweeg dan eens om een stop van een paar dagen in te lassen in Rome! Er zijn een aantal camperplaatsen in de buurt van Rome, met prima voorzieningen. We vertellen u er graag meer over!

Vakantieperiode bij Campers & Cars

vrijdag, 15 juli 2016

Vakantieperiode bij Campers & Cars

De vakantieperiode is weer aangebroken! Het camper verhuur seizoen is bij ons weer in volle gang. Wat voor (camper) vakantie plannen heeft u deze zomer? 

Campers & Cars aangesloten bij BOVAG

donderdag, 19 mei 2016

Campers & Cars aangesloten bij BOVAG

Nieuwendijk - Camperbedrijf Campers & Cars is vanaf heden aangesloten bij BOVAG. Kwaliteit en klantgerichtheid waren altijd al belangrijk voor het bedrijf, het BOVAG lidmaatschap is een mooie bevestiging daarvan.

Geef inbrekers geen kans in uw camper

woensdag, 10 augustus 2016

Veel mensen nemen tegenwoordig een laptop, tablet of andere waardevolle spullen mee op vakantie. Om ervoor te zorgen dat u uw spullen veiling kunt opbergen in de camper, leveren en monteren wij de Beaumont Campersafe. Deze camperkluis is de ideale oplossing voor het opbergen van al uw waardevolle spullen in de camper! De Campersafe is speciaal ontwikkeld voor Fiat Ducato campers vanaf 2007 en wordt gemonteerd op de cabinedeur.

Camper huren: Het seizoen is weer begonnen!

maandag, 08 februari 2016

Het camper verhuur seizoen is weer begonnen! De eerst huurders zijn weer onderweg. Is een camper huren ook iets voor u? Kijk eens op onze pagina over camper verhuur. U vindt er alle informatie, prijzen en voorwaarden.

Tweedehands campers kopen: Waar moet u op letten?

vrijdag, 05 augustus 2016

Tweedehands campers kopen

Als u een gebruikte camper aan wilt schaffen gaat het meestal over aanzienlijke bedragen.
Bij aanschaf is het dus belangrijk dat u weet wat u koopt. Graag geven wij u tips en adviezen over waar u op moet letten als u een gebruikte camper koopt. 

Steden bezoeken met de camper

woensdag, 02 maart 2016

Mensen die een camper huren vragen het ons wel eens: 'Kun je met de camper eigenlijk wel steden bezoeken?' Veel mensen denken dat dat lastig is als je met een camper op vakantie gaat. Niets is echter minder waar.

Camper huren

dinsdag, 29 december 2015

Camper huren

Heeft u al vakantieplannen voor 2016? Voor veel mensen is dit de periode om na te denken over wat ze het komende jaar willen gaan doen met de (zomer)vakantie. Een camper huren is een ontzettend leuke manier van het doorbrengen van uw vakantie.

 

Fijne kerstdagen en een voorspoedig 2016!

dinsdag, 22 december 2015

Campers & Cars wenst u fijne kerstdagen en een gelukkig 2016!

Tussen Kerst en Oud & Nieuw zijn wij geopend en bent u van harte welkom om ons camper aanbod in de showroom te komen bekijken (op de zon- en feestdagen zijn we gesloten).

Wij heten u graag welkom in onze showroom!

Openingstijden

Maandag - Vrijdag: 8:00u - 18:00u
Zaterdag: 9:00u - 16:00u
Zon- en feestdagen: gesloten

Op afspraak zijn wij ook 's avonds geopend.

Neem contact op

Aangesloten bij BOVAG

logo BOVAG rgb   rdw

Contact

  • Campers & Cars
  • Rijksweg 68
  • 4255 GM Nieuwendijk
  •    0183 - 40 12 00
  •    info@campersencars.nl

    Op onze diensten en leveringen zijn BOVAG Algemene voorwaarden van toepassing.